- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fik
fik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 533x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 533Mramorovaná vejce natvrdo
Vejce uvaříme ve 400 ml vody natvrdo. Od doby, kdy začala voda vřít, vaříme 12 minut. Celá vejce zchladíme, poťukáváním o stůl necháme popraskat skořápku, ale nesmí se odlupovat. Do jednoho...
víceŘedkvičkové myšky
Z ředkviček odkrojíme nať, dlouhý kořínek ponecháme, bude vypadat jako myší ocásek. V jedné třetině ředkvičky, kde byla nať, začneme nožíkem škrábat, až ředkvičku seškrábneme do špičky, což...
víceŽampiony s pažitkou
Žampiony očistíme, nakrájíme na plátky, pažitku posekáme najemno. Máme-li větší žampiony, nejdříve je rozpůlíme a pak je nakrájíme. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme žampiony a necháme asi 3...
víceZapečené cukety se sýrem Feta
Cukety podélně rozkrojíme, vydlabeme semínka a pokapeme citronovou šťávou. Sýr Feta rozdrobíme vidličkou, přimícháme panenský olej, posekané lístky máty, naplníme touto směsí prohlubně v...
víceRajčata plněná žervé s kaviárem
Rajčata rozkrojíme napůl, vydlabeme dužinu i semínka tak, aby vznikly mističky. Zespoda rajčata ještě trochu seřízneme, aby na talíři stála. Žervé vložíme do misky, přidáme lžičku kaviáru,...
víceSýrové smažené jednohubky
Do misky nasypeme sypkou směs na palačinky, zalijeme mlékem, přisypeme strouhaný sýr, důkladně promícháme a necháme 5 minut odležet. V pánvi rozehřejeme olej, postupně naběračkou přiléváme...
vícePolévka s hlívou ústřičnou
Hlívu nakrájíme na nudličky, šalotku nakrájíme nadrobno, brambor nastrouháme najemno, petrželku s kerblíkem posekáme. V hrnci roztavíme máslo, přisypeme šalotku, orestujeme, přidáme hlívu a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele