- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fik
fik
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 533x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fik |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 533Mražená jahodová pěna
Čerstvé jahody omyjeme, vložíme do mixéru a rozmixujeme na kaši, kterou přendáme do misky. Metlou do ní přimícháme sirup a jakmile nám vznikne hladký krém, vmícháme postupně ručně ušlehanou...
víceZmrzlinová roláda čokoládová
Čokoládu natrouháme nahrubo nebo použijeme čokoládové hoblinky. Vanilkovou zmrzlinu necháme trochu změknout, přimícháme k ní smetanu, polovinu čokolády a trochu vyšleháme do pěny. Formu na...
víceZmrzlinový pohár broskvový
Broskvový kompot scedíme, ale trochu šťávy z kompotu si ponecháme. Polovinu broskví nakrájíme na malé kousíčky a vmícháme do vanilkové zmrzliny. Druhou polovinu broskví pokrájíme na čtvrtky....
víceZmrzlinový pohár třešňový
Třešně vypeckujeme, zalijeme vodou a povaříme 5 až 7 minut ve sladké vodě. Třešně scedíme a necháme vychladnout. Do vody po třešních přidáme rybízové želé, necháme rozpustit, zakápneme likérem...
víceZmzlinový dort jahodový
Do mixéru nasypeme omyté jahody, přidáme cukr, citronovou šťávu a smetanu. Důkladně rozmixujeme. Připravíme si formu na dorty, stěny a dno pomažeme asi dvoucentimetrovou vrstvou vanilkové...
víceZmrzlina z mirabelek
Mirabelky omyjeme, vypeckujeme a trochu pokrájíme. Vložíme do misky, zakápneme likérem, vanilkovou esencí a necháme deset minut odležet. Obsah misky přelijeme do mixéru, přidáme sirup,...
víceZmrzlina ovocná
Zmrzliny z ovoce bez smetany se připravují z drceného ovoce, práškového cukru a vody. Ovoce rozmixujeme s moučkovým cukrem, přilijeme vodu, pomerančovou a citronovou šťávu, dobře promícháme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele