- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Borůvková omáčka s rumem
Do studeného mléka v hrnci prolisujeme zavařené borůvky, přidáme cukr a vaříme, až omáčka zhoustne. Nakonec přimícháme rum. Omáčku podáváme teplou.
víceBorůvková polévka finská
Borůvky pečlivě přebereme, důkladně propláchneme v cedníku studenou vodou a necháme je okapat. Vajíčka rozklepneme, bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme z nich tuhý sníh. Solamyl rozmícháme...
víceBorůvková polévka s chlebovými krutony
Borůvky pečlivě přebereme, důkladně propláchneme v cedníku studenou vodou a necháme je okapat. Mléko nalijeme do hrnce, osladíme moučkovým i vanilkovým cukrem, převedeme varem, odstavíme a...
víceBorůvkové řezy z tvarohového těsta
Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Mandle spaříme horkou vodou, oloupeme, polovinu nakrájíme na jemno, druhou polovinu na tenké...
víceBorůvkový džem bez cukru
Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku důkladně propláchneme studenou vodou a v nižším hrnci je vaříme, až pustí šťávu. Potom k nim přidáme umělé sladidlo a ještě 5 minu za stálého míchání...
víceBorůvkový džem s vaječným koňakem
Borůvky pečlivě přebereme a v cedníku důkladně propláchneme studenou vodou. V nižším hrnci je podlijeme trochou vody, smícháme s cukrem a 10 minut vaříme. Potom přidáme želírovací cukr,...
víceBorůvkový koktejl se zmrzlinou
Borůvky pečlivě přebereme a v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou. Větší část borůvek, ledovou tříšť, smetanu a cukr rozmixujeme a ihned přelijeme do vyšších pohárů, které jsme...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele