- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- zeleny
zeleny
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 562x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro zeleny |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 20x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 562Těstoviny s chilli, česnekem a rajčaty
Rajčata spaříme horkou vodou, oloupeme a nakrájíme na malé kousky. Chilli parpičky rozřízneme, zbavíme jadérek, opláchneme studenou vodou a najemno je nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme...
víceChlebíček s perníkovou příchutí
Z domácí pekárny vyndáme pečicí nádobu, vlijeme do ní mléko, přidáme vejce, melasu, změklé máslo, zázvorový sirup, třtinový cukr, mouku, mletý zázvor a kypřicí prášek do pečiva. Nádobu...
víceKoláč s borůvkami a tvarohem
Borůvky pečlivě přebereme, v cedníku je důkladně propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Okapané borůvky smícháme s lžící moučkového cukru. Tvrdý tvaroh jemně nastrouháme a smícháme s...
víceKoláč z litého těsta s meruňkami
Meruňky rozpůlíme a odstraníme z nich pecky, opláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Vajíčka rozklepneme, bílky oddělíme od žloutků a vyšleháme z nich tuhý sníh. V míse z mléka,...
víceBramboráky s uzeným masem a česnekovou omáčkou
Česnek oloupeme, pět stroužků prolisujeme, zbývající nakrájíme na plátky. Brambory oškrábeme, důkladně omyjeme a syrové najemno nastrouháme. Z nastrouhaných brambor slijeme vodu, přilijeme...
víceHovězí po tatarsku
Masox v hrnku rozmícháme s vodou a necháme na ohni přejít varem. Feferonky a okurky nakrájíme najemno. Hovězí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky silné přibližně 2cm, lehce je...
vícePalačinky s borůvkovou šlehačkou
Borůvky pečlivě přebereme, pak je důkladně v cedníku propláchneme studenou vodou a necháme okapat. V míse z mouky, mléka, žloutků, cukru, špetky soli a vody vytvoříme hladké těsto. Ušlehanou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele