- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Dýňovo bramborový chléb
Oloupané brambory, cibuli a vydlabanou dužinu z dýně rozmixujeme. Vzniklou hmotu přendáme do mísy, osolíme, opepříme, vmícháme nasekanou petrželku. V jiné misce ušleháme vejce s rozpuštěným...
víceTessinský chlebový dort
Chléb přelijeme horkým mlékem. Rozinky namočíme do koňaku. Smetanu přivedeme k varu, přidáme nalámanou hořkomléčnou čokoládu a za stálého míchání ji necháme rozpustit. Vlhký chléb prohněteme...
víceIndonéské kari
Na rozehřáté pánvi orestujeme nasucho nastrouhaný kokos, dokud nezezlátne. Citronovou trávu, cibuli, česnek, zázvor a chilli umixujeme na pastu. Pastu přemístíme do rozehřátého oleje na pánvi...
víceSlaný koláč s pečeným pórkem a sýrem
Těsto vyválíme na obdélník, přendáme na plech s pečicím papírem a pečeme v předehřáté troubě na 200 °C, zhruba 20 minut až zezlátne a nabyde. Pórky podélně rozřízneme a rozdělíme na...
víceSmažené telecí mozečky
Telecí mozečky namočíme do studené vody s octem a citronovou šťávou na 10 minut. Mezitím v hrnci dáme vařit celer, cibuli, bobkový list, sůl a ocet. Odmočené mozečky odblaníme a vhodíme do...
víceSkořicové kuře s čočkou
Kuřecí čtvrtky nasolíme a rozložíme do pekáčku vymazaného máslem. V míse smícháme javorový sirup, skořici a olivový olej, směsí kuřata potřeme a zalijeme, dáme do středně vyhřáté trouby péct...
víceZapečený květák s boloňskou omáčkou
Květák rozdělíme na nejmenší růžičky, v hrnci přivedeme k varu osolenou vodu, květák 5 minut povaříme a scedíme. V rendlíku na rozehřátém oleji osmažíme cibuli nadrobno, přidáme nakrájené...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele