- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Zapečená polenta se sýrem a špenátem
Troubu předehřejeme na 200 stupňů. V kastrůlku rozehřejeme olej a smažíme cibulku, koriandr a prolisovaný česnek asi 5 minut, dokud cibulka nezměkne. Ve vroucí vodě oblanšírujeme špenát asi 1...
víceZmrzlinový pohár s banánem a ořechy
Banány oloupeme, podélně rozkrojíme a rozložíme do mělkých podlouhlých misek. Mezi poloviny banánu přidáme vždy dva kopečky vanilkové zmrzliny. Pomocí šlehače vyšleháme smetanu, pistáciové...
vícePečené lososové balíčky
Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Připravíme si 4 kousky alobalu o rozměrech 30x30 cm, lesklou stranu každého alobalu potřeme olejem, osolíme a opepříme. Lososa opláchneme pod studenou vodou...
vícePražené oříšky pěti vůní
Předehřejeme troubu na 180 st. Celsia. Všechny ořechy vsypeme do mísy a promícháme s kořením pěti vůní a chilli. Přelijeme sojovou omáčkou a sezamovým olejem, důkladně promícháme, aby se...
víceJogurtová fantazie
Otrubové vločky rozdělíme do čtyř hlubších sklenic, prokapeme medem a zalijeme jogurtem. Omyté broskve, kiwi i banány oloupeme, pokrájíme na plátky, smícháme v míse do barevné směsi a...
víceHruškové müsli
Omytou broskev a hrušku oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. V míse smícháme s ovesnými vločkami, skořicí a hruškovým džusem a dáme uležet na 1 hodinu do lednice. Poté směs promícháme s...
víceOsvěžující citronová náplň
V rendlíku zahříváme na středním plameni všechny suroviny mimo másla se 125 ml vody. Mícháme, až se vše dobře promísí. Zahříváme, až se směs začne vařit a houstnout. Stáhneme plamen a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele