- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Slezina na víně
Slezinu opláchneme, odstraníme blánu, která ji pokrývá a nakrájíme ji na slabé plátky. Plátky sleziny smažíme v hrnci 5-6 minut na rozpáleném oleji. Mezitím si připravíme zeleninu. Oloupeme...
víceSlezská pivní polévka
Hrozinky očistíme, chléb nakrájíme na kostičky a s vodou a cukrem je dáme do kastrolu. Přivedeme k varu a necháme 5 minut vařit. Škrob rozmícháme s trochou piva a za stálého šlehání přilijeme...
víceSmažená husí krev
Husí krev vlijeme do nádoby, přidáme ocet, promícháme metlou a dáme do lednice. Na větší pánvi rozpálíme sádlo a osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli do růžova. Přilijeme krev a za stálého...
víceSmažená rýže s kuřecím masem
Ve woku rozpálíme olej a kuřecí maso nakrájené na nudličky osmažíme za stálého míchání 6 minut. Vyjmeme a uchováme v teple. Na výpek nalijeme rozmíchaná vejce a usmažíme, přidáme dušenou rýži,...
víceSmažená treska s limetou
Mouku smícháme s česnekovou solí a pepřem. Filé z tresky obalíme v kořeněné mouce a smažíme ve velmi rozpáleném oleji 3-4 minuty. Vyjmeme a dáme vykapat na papírový ubrousek. Přendáme na...
víceSmažené jablkové koláčky
Osolíme mouku, přidáme cukr, vanilkový cukr, namleté oříšky a nakonec postupně vmícháme olej, víno a žloutky. Těsto vyšleháme dohladka a necháme 20 minut odpočinout. Zatím jablka opatrně od...
víceSmažené jarní kuře
Kuřecí stehenní řízky nasolíme a opaprikujeme a obalíme v mouce. Vejce ušleháme se smetanou a do strouhanky vmícháme nasekanou petrželku. Porce kuřete obalíme ve vejcích a strouhance a...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele