- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelito
jelito
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 903x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jelito |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 903Smažené krevety
Krevety povaříme pár minut v horké vodě, poté je vyloupeme (celé kromě koncových částí), vložíme do mísy s marinádou připravenou z utřeného česneku, jemně nasekaného zázvoru, koriandru, oleje,...
víceSmažené krupkové noky
Krupky spaříme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Scedíme a vmícháme do nich rozšlehané vejce, sůl a strouhaný sýr. Po vychladnutí tvoříme lžící noky, které namáčíme do rozšlehaného vejce a...
víceSmažené lilkové sendviče
Lilky omyjeme, nakrájíme napříč na 8 plátků. Mouku smícháme se solí, lilky ve směsi obalíme. Ve větší pánvi rozpálíme olej, plátky z obou stran opečeme tak, aby byly lehce hnědé. Osušíme na...
víceSmažené lilky s volským okem
Lilky omyjeme, oloupeme a nakrájíme na plátky. V misce smícháme zakysanou smetanu, pepř, sůl, nasekanou pažitku a lžičku olivového oleje, důkladně vymícháme do jemné omáčky. Lilkové plátky...
víceSmažené olihně
Olihním oddělíme hlavy, odstraníme vnitřnosti a osten, omyjeme zevnitř i zvenku studenou vodou. Těsně nad očima odřízneme z hlavy chapadla, rozdělíme je na kousky. Z těla olihně odřízneme...
víceSmažené telecí mozečky
Telecí mozečky namočíme do studené vody s octem a citronovou šťávou na 10 minut. Mezitím v hrnci dáme vařit celer, cibuli, bobkový list, sůl a ocet. Odmočené mozečky odblaníme a vhodíme do...
víceSmažené vinné klobásy naložené v pivu
Klobásy nakrájíme na díly a stočíme do závitků, sepneme špejlí. Zalijeme pivem a necháme min. 4 hod v chladu. Obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme zvolna v rozehřátém...
víceFotky
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele