- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- holinka
holinka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 230x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro holinka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 230Pečená rajčata se smetanovými vejci
Rajčata omyjeme a naskládáme do zapékací mísy, pokapeme olejem. Pažitku nasekáme na malé kousky. Vejce rozšleháme se smetanou, osolíme a opepříme. Rajčata dáme péct při 180 °C na 20 minut,...
víceMíchaná vejce s brokolicí a šunkou
Brokolici omyjeme a rozdělíme na růžičky. Vejce rozšleháme a smícháme se strouhaným sýrem, osolíme a opepříme. Šunku pokrájíme na kostičky. Vodu uvedeme k varu a uvaříme v ní brokolici....
víceBrambory á la sarladaise
Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky, namočíme do studené vody a uvedeme k varu, poté ihned slijeme a necháme okapat. Sádlo rozehřejeme na pánvi a rozprostřeme na něj plátky brambor. ...
víceCalvadosová smažená jablka
Jablka oloupeme, vykrajovátkem vykrojíme jadřince, pokrájíme na 5 mm silné plátky. Jablka naskládáme do misky, zalijeme calvadosem, necháme macerovat 2 hodiny. Mouku smícháme se žloutky,...
víceHrušky Krásná Helena
Hrušky spaříme vařící vodou a oloupeme slupky. 2 litry vody smícháme s 1500 g cukru a rozříznutým vanilkovým luskem. Uvedeme k varu a svaříme do sirupu. Poté přidáme oloupané hrušky a vaříme...
víceDušené fazole borlotti
Přes noc namočené fazole slijeme. Dáme do hrnce společně s vínem, pokrájenou cibulí, polovinou oleje a 880 ml vody. Promícháme a přiklopíme poklicí. Přivedeme k varu a vaříme 6 minut. Na...
víceZeleninový salát s Nivou
Ciabattu pokrájíme na kostičky a rozložíme na plech. Necháme opéct při 190°C dokřupava. Salát omyjeme a natrháme na kusy. Nivu pokrájíme na kostičky. Rajčata omyjeme a pokrájíme na drobnější...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele