- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Pikantní broskvové čatní
Broskve omyjeme, zbavíme pecek a dužinu nakrájíme na malé kousky. Jarní cibulku omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka. Chilli papričku omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semen a nakrájíme najemno...
víceAsijský hovězí salát
V mísce smícháme najemno nasekanou chilli papričku, cukr, pomerančovou kůru, rybí omáčku a pomerančovou šťávu. V kastrůlku přivedeme k varu 4 lžíce vody s pomerančovou šťávou. Přidáme na...
víceMořský jazyk pečený na bylinkách
Troubu předehřejeme na 180 stupňů Celsia. Česnek nakrájíme na tenké plátky a odložíme. Plátky ryby rozložíme v jedné vrstvě do zapékací misky a posypeme šalotkou. Navrch poklademe plátky...
víceŘecké hovězí špízy
Na pánvi rozpálíme olivový olej, přidáme na plátky nakrájený česnek, zázvor, kmín, koření baharat a minutu restujeme. Přidáme golden sirup a vaříme ještě další minutu. Sušené švestky zalijeme...
víceMedový meloun s parmskou šunkou
Medové melouny dáme na 2 hodiny vychladit do chladničky. Po dvou hodinách je vyndáme, melouny rozpůlíme a odstraníme jádra. Poloviny melounů rozdělíme na třetiny a položíme na misku. Plátky...
víceRavioli antipasti
Ravioli uvaříme podle návodu na obalu ve vroucí osolené vodě. Troubu předehřejeme na 200 stupňů Celsia. Za stálého míchání ohřejeme rajčata i se šťávou, pepř, šalvěj, antipasti, sýr a...
víceRyba s kokosovým špenátem
Rybu omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou. Mletý česnek smícháme s mletou paprikou, skořicí, tymiánem, špetkou pepře, špetkou soli. Směs vetřeme do rybího masa a necháme 1 hodinu...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele