- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- hrnek
hrnek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1399x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro hrnek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 6x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1399Marináda pěti vůní
V misce smícháme mletý kmín, mleté nové koření, kari koření, mletou skořici, sušený česnek, sůl, pepř a vše promícháme. Zalijeme olivovým olejem a necháme 30 minut odpočívat v chladničce, poté...
víceAfrická marináda
V misce smícháme mletý kmín, koriandr, papriku mletou, sušený česnek, chilli omáčku, kurkumu, sůl, pepř a promícháme. Vše zalijeme olivovým olejem a necháme 30 minut odležet v chladničce, poté...
víceDijonská majonéza s bylinkami
Základní majonéza [40375]: Do mísy vyklepneme žloutky, přidáme plnotučnou hořčici, vinný ocet, sůl a šleháme. Za stálého šlehání přidáváme po kapkách olivový olej. Šleháme, dokud směs...
víceBazalková majonéza
Základní majonéza [40375]: Do mísy vyklepneme žloutky, přidáme hořčici, vinný ocet, sůl a šleháme. Za stálého šlehání přidáváme po kapkách olivový olej. Pokračujeme ve šlehání, dokud směs...
víceZákladní majonéza
Do mísy vyklepneme žloutky, přidáme hořčici, vinný ocet, sůl a šleháme. Za stálého šlehání přidáváme po kapkách olivový olej, dále šleháme, dokud směs nezhoustne. Nakonec přimícháme...
víceBalzamiková omáčka
Do kastrůlku nalijeme balsamico, přidáme najemno nasekaný estragon, na kostičky nakrájenou jarní cibulku, celý pepř a chvilku povaříme. Necháme vychladnout a přelijeme do žáruvzdorné misky. ...
víceMáslo s ančovičkami
Do mísy vložíme máslo, ančovičky, olivy a dohladka rozmixujeme. Směs osolíme, opepříme, přidáme limetkovou kůru a nakonec zašleháme olivový olej. Z máslové směsi vyválíme váleček, zabalíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele