- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- falta
falta / falta@jelly.cz
Pozitivně hodnocené recepty
Brusinkovo-jablečný rosol z Domažlicka | |
---|---|
Slazený rybízový mošt | |
Hruškový kompot s citronem | |
Špenátový salát se slaninou a sýrovou… | |
Salát Waldorf Astoria | |
Boršč | |
Bretaňský fazolový salát |
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 2x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 9x | Zpráva pro falta |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 9Brusinkovo-jablečný rosol z Domažlicka
Omyté brusinky dáme do rendlíku. Omyjeme sladká jablka, rozkrájíme, zbavíme jadřinců, jablka oloupeme a pokrájené na kostky je přidáme k brusinkám. Přidáme 0,5 dl vody a ovoce při mírné...
víceSlazený rybízový mošt
Použijeme dobře zralý rybíz. Otrháme ze stopek, důkladně propláchneme studenou vodou a rozmačkáme. Mírně zahřejeme a ihned prolisujeme. Odložíme a necháme chvíli stát. Poté přecedíme přes...
víceHruškový kompot s citronem
Hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme na čtvrtiny a odstraníme z nich pecičky. Na chvíli je ponoříme do vody s citronovou šťávou. Cukr vsypeme do 1,5l vody a nálev povaříme, až se cukr...
víceŠpenátový salát se slaninou a sýrovou zálivkou
Na rozehřáté pánvi opečeme plátky slaniny za občasného obracení dokřupava. Vyjmeme na papírovou utěrku a po vychladnutí rozdrobíme. Očištěné žampiony a jarní cibulku nakrájíme na plátky a...
víceSalát Waldorf Astoria
Jablka omyjeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. V míse je smícháme s citronovou šťávou. Přidáme na plátky nakrájený řapíkatý celer a majonézu. Směs dobře promícháme a podle chuti...
víceBretaňský fazolový salát
Na kostičky nakrájenou slaninu a oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli krátce orestujeme na pánvi. Přidáme propláchnuté fazole bez nálevu, ochutíme kečupem, hořčicí a sójovou omáčkou. ...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele