- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- fronkova
fronkova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 64x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro fronkova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 64Garnátové gumbo
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme nadrobno nasekanou cibuli, na kostičky nakrájenou papriku, 1 stonek nakrájeného řapíkatého celeru, 3 utřené stroužky česneku, nasekanou petrželovou nať a cca...
vícePolévka z mořských ryb a kukuřice
V hrnci rozpustíme máslo, přidáme nadrobno nakrájenou malou cibuli a dva utřené stroužky česneku. Opékáme, než začnou měnit barvu. Přidáme sladkou kukuřici, na kostičky nakrájenou dýni, na...
víceBylinkové krutony
Z veky nebo bílého chleba odstraníme kůrky a nakrájíme na malé tvary. Na pánvi rozehřejeme olej a kousky do hněda osmažíme. Přendáme na papírový ubrousek a odsajeme přebytečný tuk. Osmažené...
víceSýrové krutony
Nakrájíme bagetu na malé krajíčky a z jedné strany na grilu opečeme. Vyjmeme je, otočíme, posypeme nastrouhaným sýrem a vložíme zpět na gril a opékáme, až se sýr rozteče a zezlátne.
víceFrancouzská humrová polévka
V hrnci rozpustíme polovinu másla, přidáme nahrubo nasekanou cibuli šalotku a na větší kousky nakrájenou mrkev, humra a zvolna smažíme cca 5 minut, než humr zčervená. Přidáme koňak a vyvaříme...
víceRybí polévka s pórkem a bílým vínem
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme nadrobno nakrájený pórek, 1 nakrájený řapík celeru, na kostičky nakrájený brambor, mrkev a červenou papriku a 3 nasekané stroužky česneku. Smažíme, aby...
víceZeleninová polévka po indicku
V hrnci rozpustíme máslo, zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Přidáme nadrobno nakrájený stonek řapíkatého celeru, oloupané a na kostičky nakrájené jablko, na kostičky nakrájenou zelenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele