- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Mražené jahodové Daiguri
Do mixéru položíme 3 lžíce drceného ledu, vylijeme rum, položíme jahody, přilijeme limetkovou a jahodovou šťávu, tekutý med, na mixéru nastavíme nízkou rychlost a mixujeme asi 15 minut. Na...
víceDivočák na česneku
Maso umyjeme a prošpikujeme na špalíčky nakrájenou slaninou a na plátky nakrájeným česnekem. Na pánvi rozpálíme olej, maso osolíme, opepříme a ze všech stran zprudka opečeme. Vše z pánve...
víceMasový koktejlový předkrm
Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky, které poklademe do koktejlových sklenic. Přiložíme na plátky nakrájené sterilizované žampióny, na malé kostičky nakrájenou hrušku a rajčata. Vše pokapeme...
víceGrapefruidový koktejl
Studené mléko vlijeme do mixéru, přidáme med, vymačkanou šťávu ze dvou grepů, dobře rozmixujeme a rozlijeme do vysokých koktejlových sklenic. Každý koktej ozdobíme ze smetany vyšlehanou tuhou...
víceVařená jehněčí kýta
V hrnci rozpálíme olej, přidáme na malé kousky nakrájenou cibuli, dozlatova osmažíme. Přimícháme na tenké plátky nakrájený česnek a ihned vložíme na maso. Vše opékáme tak dlouho, aby se maso...
víceBrusinková omáčka s medem
V kastrůlku (do rozpuštění cukru) za občasného promíchání přivedeme k varu vodu, med, cukr a citrónovou šťávu. Do vroucí směsi přidáme brusinky, vanilku a jemně nastrouhaný hřebíček. Za...
víceRybí paštika
Mražené filé tresky necháme rozmrazit, opláchneme, nakrájíme na kousky a osolené rozmixujeme. Přidáme jeden bílek, rozmixujeme, pomalu za běhu mixéru přiléváme smetanu a olej. Přimícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele