- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vassova
vassova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1690x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vassova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1690Ukrajinská ucha
Vykuchaným, očištěným a důkladně omytým rybám odřízneme hlavy. Nakrájíme ryby na větší kousky, které povaříme 15 minut v osolené a octové vodě. Následovně je vybereme, stáhneme kůže,...
víceUkrajinský rasolník
Očištěné a omyté houby namočíme do 4 dl studené vody na 30 minut. Poté je nakrájíme na tenké nudličky. Kapra vykucháme, očistíme, omyjeme pod studenou tekoucí vodou. Odřízneme hlavu, kterou...
víceMaďarská rybí polévka se smetanou
Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rozebereme na kroužky, osmahneme v hrnci na rozpáleném oleji do zlatova. Posypeme moukou, potom mletou paprikou a zalijeme vodou. Vložíme oloupané, na...
víceKulajda s vejcem
Olej rozehřejeme v hrnci, přidáme máslo. Vložíme oloupanou a drobně nakrájenou cibuli, kterou osmahneme do zlatova. Posypeme moukou, usmažíme světlou jíšku, zalijeme vývarem z Masoxu. Přidáme...
víceČeská kudlaná polévka
V hrnci rozehřejeme olej, přidáme máslo, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Přilijeme do jíšky vodu, dobře metlou prošleháme, přivedeme k varu. Vložíme očištěné, pod studenou tekoucí...
víceJihočeská chlebová polévka
Černý chléb nakrájíme na tenké plátky, které zalijeme vodou a necháme 8 hodin namočené. Následně osolíme, opepříme, vložíme bobkový list, kmín. Povaříme 30 - 40 minut, aby se chléb důkladně...
víceUkrajinská soljanka
Omyté maso uvaříme v hrnci s osolenou vodou do měkka. Uvařené maso vybereme, rozkrájíme na malé kousky, které opět vrátíme do základu polévky. Oloupanou, drobně nakrájenou cibuli zpěníme na...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele