- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartoska
bartoska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 45x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartoska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 45Orientální hovězí nudličky
Do nekovové misky se směsí sojové omáčky, vína, kukuřičného škrobu a cukru vložíme na nudličky nakrájené hovězí maso, vše dobře promícháme. Na pánvi rozpálíme lžíci oleje, přidáme takové...
víceMasové kuličky s italskou omáčkou
Nalámaný tlustý krajíc chleba (bez kůrky) vložíme do velké mísy a zalijeme mlékem. Necháme 5 minut bobtnat, přidáme mleté maso, lisovaný česnek, 2 lžíce parmezánu, vejce, bazalku, pepř a sůl....
víceŠpenátový salát s kysanou smetanou
Opraný špenát osušíme, nakrájíme na širší plátky, smícháme s na kolečka nakrájenými, natvrdo uvařenými vejci a jednou cibulí. Přelijeme dresingem, který jsme si připravili rozmixováním kyselé...
vícePečená řepa
Neoloupanou, dobře omytou řepu vložíme do misky, v níž jsme rozmíchali hnědý cukr s 60ti ml olivového oleje, lžičkou soli a nasekaným rozmarýnem. Řepu v této směsi dobře ze všech stran omočíme...
víceVepřové kotlety na barevném pepři
Nejdříve připravíme zeleninu, kterou nakrájíme na kostičky a ty pak vaříme do změknutí v mírně osolené vodě. Do uvařené zeleniny přidáme máslo a mléko a to vše rozmačkáme. Ochutíme pepřem a...
víceHovězí maso dušené se šalotkou
Na pánvi za stálého míchání osmažíme na dvou lžících oleje do hněda pokrájenou šalotku, česnek, mrkev a celer. Na zbylém oleji osmahneme na pekáči do hněda polovinu na kostičky nakrájeného...
víceHovězí biftek s cibulovo-křenovou omáčkou
Oloupaná rajčata zabavená zrníček na jemno rozkrájíme a smícháme s rajčatovou šťávou, olivovým olejem, jemně nasekanou červenou cibulkou, strouhaným křenem, natrhanou petrželkou a černým...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele