- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartoska
bartoska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 45x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartoska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 45Japonský hovězí steak na křenu
Hovězí maso naporcujeme na 4 steaky o váze přibližně 150 g a vložíme do nekovové misky, ve které jsme před tím připravili marinádu smícháním sojové omáčky s olivovým olejem, čerstvě...
víceKarbanátky plněné datlemi
Do mletého vepřového masa vmícháme mletý kardamom, nadrobno nakrájené čerstvé datle, rozemletý hřebíček, zázvor, šťávu z limetky a čerstvou mátu. Přidáme syrové vejce. Z dobře promíchané...
víceAvokádový salát s papájou
Na avokádový salát si nejprve připravíme dresing rozmixováním oloupaného manga bez pecky, octa, limetkové šťávy, oleje, zázvoru a medu. Mixujeme tak dlouho, dokud nevznikne hladká pasta,...
víceVepřová krkovička na medu
Maso potřeme marinádou, kterou jsme si připravili z 1/2 šálku medu, 1/2 šálku rostlinného oleje, 1/2 šálku pomerančové šťávy, necháme odležet 1-2 hodiny v chladu. Po uplynutí doby vložíme maso...
víceFilé v zelenině
Filé nakrájené na kostičky (o hraně cca 1 cm), smícháme s 125 ml citronové šťávy, 125 ml kokosového mléka, solí, pepřem. Vše dobře promícháme a necháme marinovat nejméně 4 hodiny. Poté...
víceGrilovaný biftek s česnekovým máslem
Jako první si připravíme česnekové máslo smícháním citronové šťávy, se dvěma lžičkami drceného česneku, sušenou petrželkou a přirozeně změklým čerstvým máslem. Odložíme do chladu a...
víceVepřové plátky na víně
Osolené plátky masa jemně pokapané limetkovou šťávou (cca 8 ks po 100 g), orestujeme na rozehřátém másle asi 3 minuty z každé strany. Hotové je vyjmeme a udržujeme teplé po dobu, než...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele