- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartoska
bartoska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 45x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartoska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 45Hovězí biftek s cibulovo-křenovou omáčkou
Oloupaná rajčata zabavená zrníček na jemno rozkrájíme a smícháme s rajčatovou šťávou, olivovým olejem, jemně nasekanou červenou cibulkou, strouhaným křenem, natrhanou petrželkou a černým...
víceVepřová kýta s broskvovým přelivem
Vepřovou kýtu osolíme a na několika místech uděláme mělké, cca půl centimetrové zářezy ve formě křížku. Maso vložíme do pekáče a potřeme broskvovým sirupem. Broskvový sirup jsme si předem...
víceAmerická pizza
Základní těsto na pizzu [20279]: Z cukru, droždí a 90 ml vlažné vody necháme vzejít kvásek. Mouku smícháme se solí, zbylou vlažnou vodou, olejem, kváskem a vypracujeme v hladké těsto, které...
víceZapečené mleté maso Terina
Mleté maso pečlivě smícháme s dvěma vejci, brandy, pistáciovými oříšky, na kostičky nakrájeným chlebem, cibulí, sušenými švestkami, šunkou, drceným česnekem, pokrájenou petrželkou. To vše...
víceVepřové plátky na víně
Osolené plátky masa jemně pokapané limetkovou šťávou (cca 8 ks po 100 g), orestujeme na rozehřátém másle asi 3 minuty z každé strany. Hotové je vyjmeme a udržujeme teplé po dobu, než...
víceMedová vepřová žebírka Balsamico
Maso osolené, potřené olivovým olejem, kořením a česnekem vložíme na pekáčku s roštem do trouby, předehřáté na 220 stupňů Celsia a necháme zprudka péct asi 15 minut. Po zhnědnutí masa snížíme...
víceVepřová krkovička na medu
Maso potřeme marinádou, kterou jsme si připravili z 1/2 šálku medu, 1/2 šálku rostlinného oleje, 1/2 šálku pomerančové šťávy, necháme odležet 1-2 hodiny v chladu. Po uplynutí doby vložíme maso...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele