- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- bartoska
bartoska
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 45x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro bartoska |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 45Špenátový salát s kysanou smetanou
Opraný špenát osušíme, nakrájíme na širší plátky, smícháme s na kolečka nakrájenými, natvrdo uvařenými vejci a jednou cibulí. Přelijeme dresingem, který jsme si připravili rozmixováním kyselé...
víceRýžové nudle v brokolicovém salátu
Změklé nudle, máčené 10 minut ve velmi teplé vodě, slijeme a smícháme ve vhodné nádobě s rybí omáčkou, rýžovým octem, cukrem a nasekaným koriandrem. Dáme stranou a necháme odležet po dobu, kdy...
víceSalát z letní zeleniny se slaninou
Na plátky nakrájenou slaninu opečeme na grilu (asi 5 minut z každé strany). Vychlazenou nasekáme nebo rozlámeme na malé kousky, odložíáme stranou. Větší tác poklademe salátovými listy, ty...
víceSalát z letní zeleniny s citronovou šťávou a koriandrem
Spařený přepůlený chřest a hráškové lusky, zbavené tuhých částí, namočíme do ledové vody, aby zelenina neztratila barvu. Poté smícháme s hráškem, který jsme povařili asi 5 minut a také...
víceKapustový salát se zázvorem
Na velmi tenké proužky nakrájenou kapustu dobře promícháme ve velké míse s tenkými proužky pekingského zelí, cibule a mrkve. Necháme asi 30 minut v chladu odležet. Takto zpracovanou...
víceHouby s jablečným přelivem
Ve vhodné nádobě našleháme vidličkou olej, neslazenou jablečnou šťávu, ocet, hořčici, lisovaný česnek, posekanou pažitku, bazalku, petrželku, mletý pepř. Takto připravenou směs důkladně...
víceFazolový salát s artyčoky
Fazolky uvaříme ve vodě, aby zelenina zůstala zelená (cca 15 minut). Poté je, propláchnuté ve studené vodě a zešikma rozpůlené vložíme společně se čtvrtkami artyčokových srdíček, kolečky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele