- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- karlikova
karlikova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 86x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro karlikova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 86Opečená rajčata s česnekem
Rajčata rozřízneme na polovinu, vyjmeme vnitřky a osolíme. Strouhanku promícháme s vnitřky rajčat, oloupaným utřeným česnekem, vmícháme pažitku a směs napěchujeme do vydlabaných rajčat....
víceBanán glazovaný se šunkou
Banány oloupeme a nakrájíme na šikmé plátky o tloušťce 3 cm. Kuřecí šunku rozkrájíme na 10 cm plátky, omotáme jimi banány a připevníme párátkem. Opékáme na grilu 10 minut, za stálého obracení...
víceKoriandrové kuře
Nejdříve si připravíme masalu, v menším kastrůlku osmažíme koření každé zvlášť koriandr, kmín, hřebíček, dokud nezačne vonět. Koření rozdrtíme a smícháme je s nastrouhaným muškátovým oříškem a...
víceVepřové pečené maso
V hrnci rozpálíme olivový olej s bylinkovým máslem a opečeme v něm maso ze všech stran. Poté maso osolíme, opepříme, přidáme bobkový list, přilijeme jablečný ocet a červené víno. Přivedeme k...
víceBramborové kořeněné pyré s vepřovou panenkou
Brambory uvaříme do měkka, vodu slijeme, brambory rozmačkáme, přidáme máslo, sůl, pažitku, česnek a mléko, rozmixujeme na kaši, udržujeme ji v teple. Vepřovou panenku celou potřeme nasekanou...
vícePečená zelenina s eidamem
Oloupeme si kedlubny, oškrábeme si mrkve, cuketu nakrájíme na plátky a vše uvaříme v osolené vodě doměkka. Uvařenou měkkou zeleninu dáme do pekáčku vymazaného olejem a přidáme nakrájenou...
víceSteak T-bone
Steaky před kuchyňskou úpravou mají mít pokojovou teplotu. Sůl, prolisovaný česnek, pepř a olej smícháme dohromady a potřeme steaky z obou stran a necháme asi 10 minut odležet při pokojové...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele