- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Hovězí srdce na špeku
Hovězí srdce zbavíme žilek a blan, omyjeme a protáhneme poloviční dávkou slaniny. Osolíme a opepříme. Rozpustíme sádlo a osmažíme dozlatova drobně nakrájenou cibuli se zbytkem slaniny. ...
víceHovězí játra na slanině
Očištěná a opláchnutá játra zbavíme blan a nakrájíme na drobné plátky. Nakrájíme najemno cibuli a osmahneme na sádle a částečně rozpuštěné slanině (nakrájené na kostičky) dozlatova. Přidáme...
víceSmažené kuře
Očištěné a částečně vykostěné kuře nakrájíme na porce. Obalíme je v mouce, vejci rozšlehaném s vínem, pivem nebo vodou a ve strouhance. Na rozpáleném tuku kousky usmažíme dozlatova a ještě...
víceFrankfurtská hovězí pečeně
Upravené a odleželé maso z roštěnce střídavě prošpikujeme frankfurtskými párky. Osolíme a povrch posypeme sladkou paprikou. Drobně nasekanou cibuli osmažíme dorůžova na rozpálené slanině a...
vícePísecká hovězí pečeně
Prošpikujeme hovězí maso, osolíme, opepříme a opečeme na sádle. Maso vyjmeme, na tuku osmažíme dozlatova na jemno nakrájenou cibuli, opět vložíme maso, mírně podlijeme vývarem a necháme dusit...
víceBiftek Pavilon
Svíčkovou očistíme, nakrájíme na válečky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Pečeme je na másle nebo je potřeme olejem a pečeme na rožni. Šťávu zakapeme troškou bílého vína. Při podávání...
víceTáborská roštěná
Nakrájené roštěnky naklepeme, nařízneme po okrajích blány, osolíme a opepříme. Oloupeme česnek a nakrájíme na tenké plátky a necháme osmahnout dorůžova na mírně rozehřáté slanině, kterou jsme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele