- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Slezské zelí
Nakrájíme si na kostičky slaninu, rozškvaříme a přidáme nakrájené zelí. Podlijeme vodou a necháme dusit. Poloměkké zelí zahustíme bramborami tak, že je syrové nastrouháme přímo do zelí, které...
víceZelí po česku
Oloupanou cibuli najemno nakrájíme a osmahneme na sádle. Přidáme na tenké nudličky nakrájené zelí, osolíme, okmínujeme a osmahneme. Podlijeme vodou a dusíme. Po změknutí zelí zaprášíme...
víceJablečný křen
Nastrouháme 2 lžíce křenu, jablko a ihned polijeme horkým vývarem. Přidáme špetku soli, špetku cukru, šálek silného hovězího vývaru a trošku vinného octa. Podáváme studený i teplý k ovaru či...
víceMaková omáčka
Umeleme najemno mák a dáme vařit do mléka. Přidáme dle chuti cukr případně med, 2 lžíce nastrouhaného perníku, špetku skořice, hřebíček a citronovou kůru. Makovou omáčku podáváme horkou ke...
víceHouby po horácku
Do vařící osolené vody přidáme sádlo a zavaříme mouku. Mícháme v hladkou kaši, necháme ji provařit a potom vychladnout. Do studené kaše zamícháme vejce. Houby očistíme, nakrájíme a povaříme...
víceChmelové výhonky
Jarní chmelové výhonky omyjeme a uvaříme ve slané vodě. Po změknutí je scedíme a promícháme se strouhankou, kterou jsme si nejprve osmahli na másle. Dáme dostatek másla, aby nebyly výhonky...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele