- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Zadělávané jehněčí
Spaříme maso, zchladíme studenou vodou, rozkrájíme na porce a osolíme. Nastrouháme nahrubo 50 g mrkve, 50 g petržele, 50 g celeru, přidáme nakrájenou cibuli a vše podusíme na másle. Přidáme...
víceNádivkové knedlíčky
Utřeme máslo, přidáme vejce a zbylé přísady. Ze vzniklé hmoty tvoříme knedlíčky o velikosti švestek. Vaříme je v osolené vodě nebo ve vývaru asi 3-5 minut.
víceJehněčí pečeně na česneku
Maso očistíme, odblaníme, zbavíme loje a omyjeme. Osušíme čistou utěrkou, osolíme, opepříme a potřeme česnekem. Vložíme do rozehřátého oleje, přikryjeme druhým pekáčem a dáme péci do předem...
víceSkopové dušené v kapustě
Nakrájíme na kostičky slaninu a rozškvaříme. Odblaníme a zbavíme maso loje, nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce. Maso prudce opečeme. Vedle masa osmahneme...
víceJistebnický bouchanec
Mouku, vejce, sůl a vodu zaděláme ve velmi tuhé těsto a necháme odpočinout asi 15 minut. Těsto nastrouháme na hrubém struhadle a rozprostřeme na vále. Po uschnutí opražíme v troubě dorůžova. ...
víceKapustová mléčná polévka
Oškrábeme brambory, rozkrájíme na čtvrtky a přidáme na proužky nakrájenou kapustu. Dáme vařit do slané vody, okmínujeme. Rozmícháme mouku v mléce nebo smetaně a vlijeme k téměř měkké (nesmí...
víceŽďárská zelňačka
Skopové maso omyjeme a pozvolna uvaříme ve slané vodě. Jakmile je maso měkké, vývar přecedíme a maso necháme vychladnout. Pak je nakrájíme na drobné kostičky. Překrájíme kyselé zelí,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele