- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- M. Hamrova
M. Hamrova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 479x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro M. Hamrova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 479Moravský svatební koláč
Připravíme si kvásek z vlahého mléka, droždí a cukru. Mouku osolíme 2 špetkami, přidáme žloutky, cukr, olej a kvásek. Vypracujeme těsto a necháme je vykynout. Z másla a hladké mouky...
víceVejce zapečená s parmazánem
Vymažeme máslem ohnivzdornou mísu a rozbijeme do ní postupně vejce vedle sebe. Posypeme je nadrobno nakrájenou šunkou, nastrouhaným parmazánem, pokapeme zbylým máslem a pečeme v předehřáté...
víceKrém pařížský
Šlehačku a rozstrouhanou čokoládu přistavíme na oheň a přivedeme do varu. Jakmile se začne vařit, odstavíme ji hned z ohně a zchladíme tak, že hrnek postavíme do studené vody. Pak ji necháme...
víceVejce zapékaná s houbami
Uvařená vejce rozpůlíme příčně, žloutky vydlabeme a seřízneme špičky, aby nám vejce stála. Žloutky prolisujeme, přidáme sardelky, lžičku hořčice, lžíci másla a utřeme. Připravenou směsí...
víceMarinované smažené kuře
Kuře vykostíme, nakrájíme, osolíme, opepříme, vložíme do skleněné nádoby a zalijeme octem. Necháme odležet 3 hodiny a občas obrátíme. Pak maso vyndáme a osušíme. Rozšleháme vejce s olejem,...
víceHouskové knedlíčky
Utřeme máslo se žloutkem a vejcem, přidáme nasekanou petrželku a namočené, dobře vymačkané housky. Osolíme, opepříme, dle potřeby vmícháme nastrouhanou housku a tvoříme malé knedlíčky....
víceSlezské zelí
Nakrájíme si na kostičky slaninu, rozškvaříme a přidáme nakrájené zelí. Podlijeme vodou a necháme dusit. Poloměkké zelí zahustíme bramborami tak, že je syrové nastrouháme přímo do zelí, které...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele