- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marcela Mikešová
Marcela Mikešová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1573x | |
Komentáře k receptům: | 5x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marcela Mikešová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 45x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1573Vepřové kotlety pod bramborovou čepicí
Brambory vaříme ve slupce asi 20 minut, slijeme je, oloupeme a rozšťoucháme. Vmícháme nastrouhaný sýr a žloutek, osolíme, opepříme, okořeníme muškátem a přidáme nasekanou petrželku. Omyté a...
víceKuřecí kapsy se švestkovou náplní
Kuřecí maso omyjeme, osušíme a v každém řízku prořízneme kapsu. Maso uvnitř i na povrchu osolíme a opepříme. Každou kapsu naplníme nadrobno nakrájenými švestkami a spíchneme párátkem. Na...
víceFilé z tresky se zelenou omáčkou
Filé omyjeme a osušíme. Z citronové šťávy odebereme 2 lžičky, zbylou šťávou filé pokapeme a uložíme do chladničky. Oloupaný česnek nasekáme a spolu s nasekanou bazalkou, hořčicí, olivovým...
víceBrambory po provensálsku
Brambory dobře omyjeme a vaříme ve slupce v osolené vodě asi 20 minut. Slijeme je, zprudka zchladíme, podélně rozpůlíme a vnitřky vydlabeme. Omytou cuketu a lilek nakrájíme na kousky. Okapaná...
víceBrambory s česnekem a petrželkou
Brambory důkladně omyjeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou a pod pokličkou vaříme asi 25 minut. Uvařené brambory scedíme. Oloupaný česnek nadrobno nasekáme, omytou petrželku osušíme, otrháme...
víceVelikonoční hnízdečka
Mouku smícháme s cukrem, vanilkovým cukrem, solí, 3 vejci, droždím a vlažným mlékem. Přidáme změklé máslo a vypracujeme těsto. Necháme přikryté asi 1 hodinu kynout. Potom těsto znovu...
víceŠvestky v bylinkovém octu
Švestky omyjeme a slupku nařízneme. V kastrolu povaříme balsamico, červené víno, sůl, pepř a cukr asi 5 minut. Do čistých sklenic vkládáme po vrstvách švestky a bylinky. Vše zalijeme vroucím...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele