- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Klára Fenclova
Klára Fenclova
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1186x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Klára Fenclova |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1186Kořeněné hrušky
Do malého hrnce vložíme máslo, citronovou šťávu, med, skořici, kmín, kardamom a zahříváme za občasného míchání 10 minut. Rozehřejeme troubu na 225 stupňů. Oloupané a rozpůlené hrušky dáme do...
víceJablečno-ostružinové palačinky
Do hrnce vložíme jablka, nakrájená na kousky, citronovou šťávu, 2 lžíce vody a 15 g cukru. Přivedeme k varu, pod pokličkou vaříme 10 minut. Poté vmícháme směs do misky s ostružinami. Do mísy...
víceSalát z letního ovoce
Rozpůlíme jahody, dáme je do mísy, přidáme maliny, ostružiny a 3 lžíce moučkového cukru. Přilijeme víno a promícháme. Zakryté dáme na hodinu do lednice. Na 225 stupňů předehřejeme troubu....
víceSalát ovocný se zázvorem
Do hrnce dáme cukr, citronovou šťávu, zázvor a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí. Přivedeme k varu a necháme povařit 2 minuty, poté přecedíme přes síto a zázvor vyhodíme. Nakrájené...
víceLetní kompot
Do mísy dáme jogurt, med a vyškrábeme dřeň z vanilkového lusku. Promícháme, zakryjeme a dáme do lednice. Do rendlíku dáme černý a červený rybíz, maliny a jahody, přidáme portské víno, cukr,...
víceSalát se zázvorem
Odřízneme vrchní a spodní část grapefruitu a pomeranče. Oloupeme a držíme nad mísou, abychom zachytili vykapávající šťávu a jednotlivé dílky oddělíme od blanek. Šťávu uchováme. Na pánvičku...
víceMascarpone s fíky
Každý fík nařízneme nahoře křížem a rozevřeme. Rozehřejeme troubu na 175 stupňů. Fíky urovnáme do zapékací mísy vedle sebe, aby zůstaly stát. Pokapeme je medem - i uvnitř a pečeme 10 minut,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele