- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- matousek
matousek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 249x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro matousek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 2x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 249Lišky v omáčce z bazalek
Lišky si očistíme, opláchneme a necháme oschnout. Rajčata ponoříme do vroucí vody, oloupeme slupky a zbavíme jadérek. Spařená rajčata nakrájíme na kostičky. Cibuli s česnekem zbavíme slupek a...
víceZapečené václavky s lilkem a rajčaty
Václavky pečlivě očistíme a necháme je vařit cca 5 minut v osolené vodě. Posléze je necháme důkladně okapat. Lilek očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou, necháme oschnout a pokrájíme na...
vícePlněná rajčata po indicku
Rajčata zbavíme stopky a vydlabeme dužninu. Nastrouháme kokosovou dužninu společně se zázvorem. Zelené chilli papričky a lístky koriandru nadrobno nasekáme. Dohromady smícháme luštěninovou...
vícePerlička s houbami
Lanýže pečlivě očistíme a nakrájíme na velmi tenké plátky. Následně je polijeme armagnacem a odložíme na 1 hodinu bokem. Maso opláchneme, necháme oschnout a potřeme solí i pepřem. Ná pánvi...
víceBažantí prsíčka s lanýži
Maso společně s játry opláchneme pod tekoucí vodou, necháme oschnout a vložíme na pár hodin do marinády. Marinádu smícháme z whisky, olivového oleje, bylinek, bobkových listů, šafránu a...
víceUzená kachní prsíčka s houbami portobello
Rukolu očistíme, opláchneme pod tekoucí vodou a necháme důkladně oschnout. Lístky zbavíme stonků a salát vložíme do mísy. Houby pečlivě očistíme a nakrájíme je na plátky, které poté ještě...
vícePečené křepelky s houbami a mrkví
Troubu nastavíme na 200°C a necháme ji předehřát. Křepelky opláchneme, necháme oschnout a vnitřek i vnějšek důkladně osolíme a opepříme. Sirup zamícháme společně s citronovou šťávou a vzniklou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.