- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Foglarka
Foglarka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1252x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Foglarka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 11x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1252Mandlová náplň
Mleté loupané a pražené mandle utřeme se všemi surovinami na hladký krém. Použijeme na plnění dortů a zákusků.
víceDrcený karamel
V pánvi rozpustíme cukr, až je světlý, stále mícháme. Směs ihned vylijeme na vymazaný plech a necháme vychladnout. Válečkem rozdrtíme karamel a uložíme ho do uzavřené nádoby. Použijeme na...
víceGriliášová ozdoba s kokosem
V rendlíku necháme rozpustit máslo, vmícháme kokos, sekané ořechy a cukr. Rendlík odstavíme z plamene. Hotový ještě teplý dort polijeme kokosovou směsí. Dáme pod gril a necháme grilovat asi...
víceSmetanová ořechová ozdoba
Prvních 5 surovin dáme do hrnce a zahříváme na středním plameni za stálého míchání až k bodu varu. Stáhneme plamen a vaříme na malém plameni 5 minut za stálého míchání. Hrnec odstavíme z...
vícePomerančová ledová poleva
Cukr utřeme s pomerančovou šťávou na hustou polevu. Můžeme přibarvit oranžovým potravinářským barvivem. Polevu použijeme na zdobení dortů a zákusků.
víceLikérová ledová poleva
Cukr utřeme s likérem na hustou polevu. Polevu použijeme na zdobení dortů a zákusků.
víceCitronová ledová poleva
Cukr utřeme s citronovou šťávou na hustou polevu. Můžeme přibarvit žlutým potravinářským barvivem. Polevu použijeme na zdobení dortů a zákusků.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele