- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Telecí maso zadělávané I
Maso očistíme, omyjeme a dáme vcelku vařit do osolené vroucí vody. Necháme vařit 15 minut a poté přidáme očištěnou zeleninu nakrájenou na větší kousky. Vše vaříme do měkka. Uděláme světlou...
víceKrokety z vařeného masa I
Očištěnou cibuli jemně rozkrájíme, necháme zpěnit na lžičce sádla, přidáme mouku a osmahneme ji. Poté ji zalijeme několika lžícemi vody, chvilku povaříme a přidáme mleté maso (pokud to byla...
víceSmažené vařené hovězí maso (upotřebení zbytku)
Těsto připravíme z ušlehaných vajec v misce do pěny, přimícháme protlak,osolíme a postupně vmícháme tolik mouky, aby těsto bylo přiměřeně husté na obalování. Porce masa dle potřeby přisolíme,...
víceMozečkové krokety
Za stálého míchání svaříme mléko s moukou a máslem na hustou kaši a odstavíme. Cibuli nakrájenou na jemno zpěníme na másle, přidáme odblaněný mozek, osolíme a necháme udusit. Mezitím kaše...
víceHovězí mozek smažený
Hovězí mozeček spaříme vodou, vložíme do studené vody a sloupneme z něj blánu. Mozek rozkrájíme na plocho na porce, osolíme. Poté je obalíme jako řízky v polohrubé mouce, rozšlehaných vejcích...
víceHovězí mozek zapékaný
Cibuli očistíme a drobně rozkrájíme. Na menší části másla ji osmahneme, přidáme doblaněný mozek v celku, osolíme a necháme jej dusit. Dušený mozek vyndáme, přidáme zbytek másla, zasypeme...
víceTestes (býčí žlázy) smažené
Testes rozkrojíme na plocho, aby nám vznikly řízky. Dobře je vypereme, osušíme, osolíme a obalíme jako řízky v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhané housce (strouhance). Testes...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele