- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Placičky z mletého masa se sýrem II
Maso očistíme, dvakrát umeleme, osolíme, opepříme a po troškách zašleháváme vodu a hladkou mouku. Takto připravenou směs necháme minimálně 1/2 hodiny odležet, aby vsákla všechna voda. Prkénko...
vícePlacičky z mletého masa se sýrem
Maso očistíme, dvakrát umeleme, osolíme, opepříme a po troškách zašleháváme vodu a hladkou mouku. Takto připravenou směs necháme minimálně 1/2 hodiny odležet, aby vsákla všechna voda. Prkénko...
vícePlacičky z mletého masa
Maso očistíme, dvakrát umeleme, osolíme, opepříme a po troškách zašleháváme vodu a hladkou mouku. Takto připravenou směs necháme minimálně 1/2 hodiny odležet, aby vsákla všechna voda. Prkénko...
víceBiftek tatarský
Maso velmi dobře omyjeme a uškrábeme nožem, abychom odstranili všechny blány. Poté je umeleme dvakrát strojkem anebo usekáme nožem na kaši. Přidáme olej, sůl, vodu a pepř. Z takto namletého...
víceRoštěnky vídeňské
Roštěnky jemně naklepeme, na okrajích nakrojíme na více místech a opět shrneme do původního tvaru, osolíme, opepříme a lehce zaprášíme hladkou moukou. Sádlo rozehřejeme na pánvi a roštěnky z...
víceRoštěnky obložené zeleninou (portugalské)
Očištěné roštěnky na krajích nařízneme, aby se nám nekroutily. Maso naklepeme, potřeme česnekem utřeným se solí, pokapeme citrónovou šťávou a dáme na hodinu odležet. Cibuli očistíme a...
víceRoštěnka na roštu
Roštěnky očistíme a na okrajích nakrojíme, aby se při pečení nezkroutily. Poté roštěnky potřeme silně olejem a necháme 1/2 až 1 hodinu odležet. Po odležení položíme roštěnky na rozehřátý rošt...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele