- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Treska zapečená s rajčaty a paprikami
V malém množství osolené vody povaříme tresku zhruba 5 minut. Tresku necháme ve vývaru vychladnout. Mezitím opečeme na plotýnce papriky, pokropíme je studenou vodou, sloupneme, odstraníme...
víceOmáčka k artyčokům
Všechny přísady řádně promícháme. Omáčku k artyčokům podáváme zvlášť v omáčníku.
víceBramborová polévka s masem
Brambory nakrájíme na kostky a spolu s kuřecím vývarem a lžící rýžového octa přivedeme k varu. Oheň poté zmírníme. Ve vodě rozpustíme škrobovou moučku a za stálého míchání vlijeme do mírně...
víceVepřový guláš s fazolkami
Na sádle zpěníme očištěnou a drobně rozkrájenou cibuli. Omyté, očištěné a na kostky nakrájené maso přidáme na osmahnutou cibuli, osolíme a okořeníme. Z počátku dusíme maso bez podlévání a...
víceOmáčka povidlová I
Z mouky a másla uděláme světlou jíšku, zalijeme vodou, dobře rozšleháme a necháme povařit. Poté přidáme skořici a citrónovou kůru a necháme vařit cca 10 min. Na závěr přidáme do omáčky...
víceVejce plněná III
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme, příčně rozpůlíme, skrojíme špičky bílků tak, aby stály. Žloutky vyjmeme, prolisujeme. Do jedné poloviny žloutků přimícháme tři lžíce smetany, lžičku...
víceZelenina fagitas
Omytá rajčata a očištěnou cibuli nakrájíme, vložíme do misky. Přidáme omyté, zrníček zbavené a nakrájené chilli papričky, očištěný, prolisovaný česnek a omytý, osušený, natrhaný koriandr. Vše...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele