- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Polévka cibulová
Cibuli na proužky nakrájenou podusíme na tuku. Přisypeme hladkou mouku a společně osmahneme. Přilijeme zhruba 0,5 l vody, mírně osolíme a povaříme cca 15 min. Zvlášť uvaříme v osolené vodě...
vícePolévka kapustová se sýrem
Najemno pokrájenou cibuli zpěníme na másle. Následně přidáme pokrájené čerstvé nebo předem namočené sušené hříbky, papriku, protlak a vše zalijeme vodou nebo vývarem a osolíme. Jakmile se...
vícePolévka krupičná
Na hrubo nastrouhaný celer, na drobno nasekané stonky petržele (lístky posypeme až hotovou polévku) a kmín dáme vařit do 1 l osolené vody na 15 min. Vývar poté zcedíme, za stálého míchání...
víceVývar z uzeného masa
Uzené maso vložíme do studené vody, přivedeme k varu a přidáme cibuli. Jakmile maso začne měknout, přidáme na větší kousky pokrájenou zeleninu a dovaříme. Vývar přecedíme a zavaříme do něj...
vícePolévka okurková
Do scezeného masového vývaru přidáme drobně pokrájené okurky. V případě, že mají silnou slupku, oloupeme je. Vaříme doměkka. Poté polévku přisolíme, opepříme, přikyselíme a přilijeme smetanu.
vícePolévka z hovězího masa a hrášku
Na rozpáleném tuku osmahneme na drobno pokrájenou cibuli, maso nakrájené na malé kousky, osolíme a podusíme skorem do měkka. Přisypeme nerozmražený hrášek, rozkrájená oloupaná rajčata, dle...
vícePolévka ovarová s kroupami
Vepřové koleno omyjeme, očistíme a dáme vařit cca 1,5 hodiny do osolené horké vody. Poté přidáme dobře oprané kroupy a vaříme tak dlouho, až koleno i kroupy začnou měknout. Pak přisypeme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele