- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Zmrzlina kávová
V kotlíku šleháme mléko, cukr i žloutky tak dlouho, až směs zhoustne a tvoří na metle povlak. Odstavíme z ohně, vmícháme 3 lžíce kávového extraktu. Směs následně zcedíme, zchladíme ve...
víceKompot ze sušeného ovoce
Sušené ovoce omyjeme, vložíme do kastrolu, zalijeme vodou tak, aby bylo potopeno a necháme tak dlouho, až nabobtná. Poté vmícháme cukr, koření, v téže vodě uvaříme. Před podáváním vmícháme...
víceVánoční odvárka
Sušené ovoce omyjeme a uvaříme zvlášť. Uvařené ovoce prolisujeme, vmícháme povidla, zředíme vodou, přidáme nastrouhaný perník, mleté koření a krátce povaříme. Do hotové odvárky přidáme jádra...
víceRosol z kompotové šťávy
Šťávu vlijeme do kastrolu, vsypeme želatinu a necháme půl hodiny nabobtnat. Následně zahřejeme za častého míchání, jakmile se želatina rozpustí, odstavíme z ohně. Rosol používáme na zalití...
víceKrém jablečný
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců, nakrájíme na dílky, dáme do kastrolu, podlijeme třemi lžícemi vody, posypeme cukrem, přikryjeme a dusíme na mírném ohni do měkka. Jablka poté rozmixujeme. ...
víceDezert hruškový s kokosem
Mlékem zalijeme kokos a necháme několik hodin uležet v lednici (nejlépe přes noc). Hrušky oloupeme, odstraníme jádřince, rozpůlíme a půlky naplníme kokosem, smíchaným s trochou zavařeniny. ...
víceVanilkový krém s ovocem
Na mírném ohni svaříme mléko, cukr, žloutky a pudinkový prášek na hustý krém. Necháme vychladnout za občasného míchání. Vychladlým krémem potíráme vrstvy nalámaných piškotů, pokapaných...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele