- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Hrušky plněné gorgonzolou
Omyté hrušky rozpůlíme, zbavíme jádřinců a řezné plochy potřeme citronovou šťávou. Do misky vložíme máslo, gorgonzolu, přilijeme smetanu a vše vyšleháme do pěny. Směsí naplníme půlky hrušek...
vícePolévka z vepřových nožiček s krupkami a kapustou
Opálené a očištěné vepřové nožičky s cibulí uvaříme doměkka v osolené vodě. Po uvaření vývar scedíme, sebereme z něj tuk. Do rendlíku odlijeme část mastného vývaru a do poloměkka v něm...
víceŠpenátová roláda
Čerstvý špenát očistíme, spaříme a poté nameleme. Do takto připraveného špenátu přidáme mouku rozkvedlanou s mlékem, vmícháme žloutky, osolíme a na závěr jemně zamícháme sníh z bílků. ...
víceVaječný salát
Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nakrájíme na tenké plátky kráječem. Rajčata omyjeme, krátce spaříme, přelijeme studenou vodou a oloupeme. Poté je také nakrájíme na tenké plátky. Do...
víceOmáčka vinná
Žloutky oddělíme od bílků. Žloutky utřeme s cukrem, přilijeme víno a za stálého šlehání přivedeme k varu. Z bílků si ušleháme tuhý sníh. Zhoustlou směs ihned nalijeme do sněhu z bílků, řádně...
vícePomazánka z taveného sýra I.
Na jemno nakrájíme okurku, šunkový salám a vejce uvařená natvrdo rozsekáme. Sýr rozetřeme a přimícháme připravené přísady.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele