- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- novakovaj
novakovaj
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1155x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro novakovaj |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 9x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1155Brambory pečené s máslem
Brambory očistíme, oloupeme a krájíme na plátky. Silnostěný kastrol silně vymastíme máslem, plátky brambor do něj skládáme. Osolíme je, dle chuti opepříme, zakapeme rozehřátým máslem,...
víceNové brambory zapékané se smetanou
Řádně očištěné brambory uvaříme i se slupkou v osolené vodě téměř doměkka. Slijeme a ještě teplé oloupeme. Česnek oloupeme a prolisujeme, majoránku opláchneme, osušíme, několik lístků necháme...
víceVepřové kotlety se zeleninou I
Vlhkou utěrkou otřeme kotlety, naklepeme, na okrajích a u kosti nařízneme, osolíme. Očištěnou a na drobno nakrájenou cibuli zpěníme na másle a opečeme na ni připravené kotlety. Všechnu...
víceTelecí játra na cibuli
Telecí játra pouze otřeme, odstraníme blány a nakrájíme na malé kousky. Očištěnou cibuli nakrájíme na jemno, zpěníme na sádle do žluta, přidáme nakrájené maso, opepříme a za stálého míchání...
víceRybí filé s rajčatovým protlakem a křenem
Rybí filé naporcujeme a osolíme. Na másle osmahneme na kroužky nakrájenou cibuli do sklovita, přidáme filé a opečeme po obou stranách. Rajčatový protlak mírně zředíme trochou vývaru, vlijeme...
víceTelecí ořech s majonézou nastudeno
Na klínky nakrájíme uzené maso, slaninu a okurky. Maso omyjeme, očistíme, odblaníme a protkneme nakrájenými surovinami. Takto připravené maso zavážeme do mulu nebo do tenkého plátna. Dáme...
víceKrokety z kuřete
Očištěné kuře rozčtvrtíme, osolíme, vložíme na lžíci másla a do měkka upečeme. Upečené kuře necháme vychladnout, poté je vykostíme a maso jemně nasekáme. Do másla od pečení přidáme zbylou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele