- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vzduch
vzduch
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 150x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vzduch |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 150Džgance s tvarohem
Očištěné brambory nakrájíme na čtvrtky a uvaříme v osolené vodě. Když jsou uvařené, scedíme je a rozmačkáme. Přidáme máslo a horké mléko, přisypeme krupici, kterou vtlačíme do brambor,...
víceOrientální okurkový salát
Salátové okurky omyjeme a neoloupané nakrájíme na tenčí kolečka nebo kostičky. Osolíme, posypeme zázvorem, přidáme jemně nasekané feferónky bez jadérek, nastrouhané papriky také bez jadérek a...
vícePolévka z červené řepy s klobásou
Červenou řepu oloupeme a nakrájíme na kostičky. Kyselé zelí, mrkev, petržel a cibuli očistíme a nakrájíme. Klobásu krájíme na kolečka. Hovězí maso dáme vařit vcelku do studené a osolené vody...
víceSelská slepičí polévka
Očištěnou slepici dáme vařit do studené vody. Asi po hodině varu přidáme nakrájenou a očištěnou zeleninu(mrkev, celer, petržel, cibuli, pórky a kedlubnu). Osolíme, opepříme a vaříme vše...
víceTykvová polévka
Očištěné a na kostičky nakrájené brambory dáme do osolené vroucí vody. Očištěnou a nastrouhanou tykev vložíme na sádlo, zaprášíme hladkou moukou a osmahneme. Zalijeme vývarem i s brambory a...
víceRýže s ananasem a jablky
Rýži propláchneme horkou vodou, dáme do kastrolu a zalijeme vodou. Přidáme máslo, sůl, hřebíček, citronovou kůru a opláchnuté rozinky. Vše vaříme pod pokličkou zvolna doměkka. Mezitím si...
víceÚhoř pečený na másle
Úhoře stáhneme z kůže, vykucháme a nakrájíme na špalíčky silné asi 2 cm. Osolíme jen z povrchu. Vložíme na pánev s rozehřátým máslem nebo olejem, posypeme kmínem a přikryjeme pokličkou....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele