- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- janatka
janatka
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 0x | |
Komentáře k receptům: | 8x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro janatka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
29.09. | janatka okomentoval recept Ostrá hermelínová pomazánka |
---|---|
29.09. | janatka okomentoval recept Cukroví s bílým vínem |
29.09. | janatka okomentoval recept Tatrankové kuličky |
29.09. | janatka okomentoval recept Bulky s Nivou |
29.09. | janatka ohodnotil recept Bulky s Nivou |
Recepty
Podívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Bulky s Nivou







Ve vlažné vodě rozmícháme cukr, droždí a 3 lžíce mouky z odměřeného množství. Necháme 20 minut kynout na teplém místě. Potom přidáme olej, nastrouhanou Nivu, prolisovaný česnek a sůl....
víceTvarohová náplň do buchet







Máslo vyšleháme elektrickým šlehačem s cukrem, vanilkovým cukrem, 0,5 dl smetany a se žloutky. Potom přidáme měkký tvaroh a vše důkladně promícháme.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
![]() 5 ![]() 40 min Z bílků ušleháme pevný sníh. Žloutky vyšleháme s oběma cukry do lehké pěny. K našlehaným žloutkům pomalu přidáme sníh z bílků a vmícháme mouku. Těsto vlijeme na plech vyložený pečícím... více |
![]() 5 ![]() 20 min Cukrářské piškoty po dvou slepíme marmeládou. Dno zapékací mísy vyložíme slepenými piškoty, navrch rozložíme okapané, na kousky nakrájené broskve a přikryjeme sušenkami. Zakapeme sherry a... více |
![]() 1 ![]() 30 min Troubu předehřejeme na 175 °C. Máslo, cukr a vanilkový cukr ušleháme do husté pěny. Postupně přišleháme vejce. Stranou odložíme 12 malin. Smícháme mouku, kypřící prášek, zbývající maliny a... více |
![]() 20 min Čokoládu nakrájíme na malé kousky. Smícháme mléko s vodou, přidáme celou skořici, vanilkový lusk i semínka vydlabaná z lusku. Zvolna zahříváme, až přivedeme k varu. Odstavíme, vyjmeme skořici... více |
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky

Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupit
Kuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace

Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele