- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- angina
angina
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 222x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro angina |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 7x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 1x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 222Malinový džem s pistáciemi
Pokyny pro konzervaci. Zavařovací hrnec částečně naplníme horkou vodou. Zavařovací sklenice, které chceme sterilizovat, uchopíme do držáků dnem dolů, dolijeme horkou, ale ne vroucí vodou tak,...
vícePórkovo-jablečný salát
Omytý a očištěný pórek nakrájíme na úzké proužky. Omyjeme jablka, rozpůlíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kostičky. Jablka s pórkem rychle pokapeme citronovou šťávou. Připravíme...
víceLasagne zeleninové 1
Najemno nasekáme oloupanou cibuli a česnek. Omyjeme zeleninu. Mrkev a pórek očistíme, podélně rozpůlíme a nakrájíme na proužky. Cuketu a lilek očistíme a nakrájíme na kostičky. Rajče rozpůlíme...
víceMarinovaná mozzarella s rajčaty
Nakrájíme mozzarellu na tenké plátky, česnek a cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Omyjeme bylinky a po okapání je nasekáme najemno. Obložíme lístky bazalky. Olivový olej, bazalkový ocet...
víceBrokolicová polévka s bramborem
Oloupeme a nakrájíme brambory. Rozebereme brokolici na růžičky. Brambory a brokolici vložíme do vody, přidáme sypký, zeleninový bujon a vaříme doměkka. Po uvaření rozmixujeme a dochutíme solí.
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele