Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 10093

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Hořčice
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové kotlety
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 520kJ
1% Sacharidy 4 g
29% Tuky 22 g
14% Sodík 279 mg
56% Bílkoviny 32 g

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem postup přípravy receptu:

1

Proužek sádla na kotletách odkrojíme, jemně nakrájíme a vyškvaříme. Přidáme máslo a omyté, naklepané a osolené kotlety. Opečeme je po obou stranách. V témže kastrole je složíme na sebe a do másla přidáme jemně nakrájenou cibuli k osmažení.

2

K cibuli přimícháme kotlety, mírně podlijeme a dusíme doměkka. Kotlety při dušení obrátíme.

3

Nakonec přidáme hořčici rozmíchanou ve víně a ještě 10 minut povaříme.

Poznámka

Podáváme s nočky nebo s lívanečky ze strouhané žemle.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept