Bernský páreček - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bernský páreček
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 20 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | moucha |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (23%) |
ID receptu: | 10122 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
150 g | Anglická slanina |
4 ks | Párky Frankfurtské |
1 špetka | Pepř cayenský |
150 g | Sýr Ementál (Primátor) |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 275,8mg |
---|---|
Cholesterol | 84,3mg |
Draslík | 79,0mg |
Vláknina | 27,2mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,1mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Anglická slanina, Pepř cayenský mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Párky Frankfurtské, Sýr Ementál (Primátor) mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bernský páreček postup přípravy receptu:
1 | Párky podélně nařízneme tak, aby na koncích držely spolu. |
2 | Do zářezu vložíme sýr okořeněný cayenským pepřem, párky obalíme dlouhým plátkem slaniny a upevníme párátkem. |
3 | Gril potřeme olejem a párky opékáme do křupava. |
4 | Podáváme s chlebem nebo s pečivem. |