Jednoduchý recept

Kapr na šalvěji

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10377

Ingredience

5 ks Chilli paprička
1 kg Kapr obecný
125 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Sůl
2 dl Víno bílé
7 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 609 kcal
Kilojoule 2 548kJ
2% Sacharidy 6 g
53% Tuky 40 g
16% Sodík 322 mg
81% Bílkoviny 46 g

Kapr na šalvěji postup přípravy receptu:

1

Omytého kapra rozdělíme na porce. Potřeme je prolisovaným česnekem se solí, drobně nakrájenými papričkami a posypeme nasekanou šalvějí.

2

Na rozehřátém másle na pánvi porce pečeme asi 10 minut.

3

Obrátíme, podlijeme vínem a dusíme asi 10 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept