Lančmít se sýrem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 30 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Lančmít se sýrem
Celkový čas: | 30 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | mala |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (27%) |
ID receptu: | 10410 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
1 ks | Luncheon Meat |
4 polévková lžíce | Olej stolní |
2 ks | Paprika červená |
1 polévková lžíce | Petržel - nať |
1 ks | Pórek |
1 špetka | Sůl |
200 g | Sýr Eidam cihla 40% |
4 ks | Vejce slepičí |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 15g |
---|---|
Cholesterol | 359,0mg |
Draslík | 317,2mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,4mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 57,1mg |
Vitamín E | 2,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 5,4mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej stolní, Paprika červená, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Luncheon Meat, Petržel - nať, Pórek, Sýr Eidam cihla 40% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Lančmít se sýrem postup přípravy receptu:
1 | Lančmít nakrájíme na čtyři plátky a opečeme na rozehřátém oleji po obou stranách. |
2 | Plátky rozložíme do vymazané zapékací mísy, poklademe na nudličky nakrájenými paprikami a na kolečka nakrájeným pórkem. Posypeme nasekanou petrželkou a nastrouhaným sýrem. Vše zalijeme rozšlehanými, osolenými vejci. |
3 | Zapékáme ve středně vyhřáté troubě, až se sýr roztaví. |