Recept

Rýžová polévka s hráškem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10629

Ingredience

1 ks Bujón hovězí
100 g Hrášek
40 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
1 špetka Vegeta
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 62 kcal
Kilojoule 258kJ
3% Sacharidy 12 g
0% Tuky 0 g
34% Sodík 670 mg
4% Bílkoviny 2 g

Rýžová polévka s hráškem postup přípravy receptu:

1

Propláchnutou a spařenou rýži vsypeme do trochy osolené vařící vody a uvaříme doměkka. Ocedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat.

2

Hrášek vsypeme do 1l vařící osolené vody a uvaříme doměkka. Před koncem varu přidáme kostku bujónu a polévku ochutíme špetkou vegety.

3

Rýži rozdělíme na talíře, přelijeme polévkou a posypeme pažitkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept