Jednoduchý recept

Hovězí pečeně na zelenině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 10739

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 ks Cibule
750 g Hovězí kýta
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 ks Nové koření celé
8 ks Pepř černý celý
80 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
250 ml Vývar z hovězích kostí
150 g Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 739 kcal
Kilojoule 3 092kJ
16% Sacharidy 57 g
53% Tuky 39 g
36% Sodík 720 mg
94% Bílkoviny 53 g

Hovězí pečeně na zelenině postup přípravy receptu:

1

Omyté maso odblaníme, osolíme a protkneme slaninou.

2

Zbylou slaninu nakrájíme na kostičky, vyškvaříme a přidáme máslo,koření, nakrájenou zeleninu a cibuli. Když se zelenina osmahne, opečeme na ní maso po všech stranách.

3

Opečené maso podlijeme vývarem a pečeme v troubě nejdříve přikryté a dopečeme bez poklice.

4

Měkké maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, podlijeme, povaříme a přecedíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept