Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10780

Ingredience

600 g Kapr obecný
0,5 ks Křen
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 dl Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 218kJ
2% Sacharidy 8 g
18% Tuky 13 g
13% Sodík 269 mg
50% Bílkoviny 28 g

Kapr pečený s křenem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené porce kapra osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Po obou stranách je opečeme na rozehřátém oleji.

2

Opečené porce podlijeme vínem (nebo vodou) a upečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě (asi 12 minut). Během pečení kapra poléváme vypečenou šťávou.

3

Měkké porce přeložíme na talíře a posypeme jemně nastrouhaným křenem.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept