Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 10901

Ingredience

20 g Cibule
300 g Filé z aljašské tresky
1 špetka Kmín celý
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 853kJ
1% Sacharidy 3 g
12% Tuky 9 g
6% Sodík 120 mg
50% Bílkoviny 28 g

Filé se žampiony postup přípravy receptu:

1

Porce filé mírně osolíme, poprášíme paprikou a posypeme kmínem. Upečeme je na másle doměkka.

2

Očištěné žampiony nakrájíme na plátky a udusíme na másle.

3

Připravenými houbami ozdobíme porce filé a povrch posypeme nasekanou petrželkou.

4

Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept