Jednoduchý recept

Kapr v županu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11166

Ingredience

50 g Anglická slanina
1 ks Cibule
1 kg Kapr obecný
1 kávová lžička Majoránka
50 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej stolní
100 g Párky jemné
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 435 kcal
Kilojoule 1 821kJ
1% Sacharidy 2 g
41% Tuky 31 g
15% Sodík 308 mg
63% Bílkoviny 36 g

Kapr v županu postup přípravy receptu:

1

Očištěného kapra nakrájíme napříč na porce ve tvaru podkov. Porce nasolíme, navrch i uvnitř posypeme majoránkou.

2

Každou porci položíme na alobal, naplníme plátkem slaniny, uzeniny, vařeného vejce a cibule. Přidáme kousek másla. Alobal dobře zabalíme, urovnáme do pekáčku a polijeme olejem. Pečeme asi 30 minut.

Poznámka

Podáváme s osmaženými bramborami nebo s chlebem. Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept