Recept

Grilovaný pstruh s okurkovým a koprovým máslem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 11181

Ingredience

1 ks Citrony
2 kávová lžička Kopr čerstvý
6 polévková lžíce Máslo čerstvé
0,5 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
800 g Pstruh
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 836kJ
1% Sacharidy 4 g
38% Tuky 28 g
41% Sodík 813 mg
75% Bílkoviny 42 g

Grilovaný pstruh s okurkovým a koprovým máslem postup přípravy receptu:

1

Očištěné a vykuchané pstruhy osolíme, opepříme, potřeme máslem. Grilujeme 10 minut a poté přendáme na mísu.

2

Zbylé máslo rozpustíme, smícháme s jemně nakrájenou okurkou a nasekaným koprem. Nalijeme na pstruhy, ozdobíme petrželkou a dílky citronu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept