Jednoduchý recept

Morkové kosti

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 11290

Ingredience

12 ks Kosti hovězí morkové
125 g Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Sůl
125 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

902% Kalorie 17,795 kcal
Kilojoule 74 452kJ
4% Sacharidy 16 g
2555% Tuky 1,916 g
2% Sodík 40 mg
21% Bílkoviny 12 g

Morkové kosti postup přípravy receptu:

1

Omyté morkové kosti zalepíme tuhým těstem připraveným z mouky, soli a vody.

2

Kosti vaříme v malém množství mírně osolené vody asi 30 minut.

3

Podáváme s topinkami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept