Zdravý recept

Řeřichové čatní

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 11342

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Hřebíček mletý
250 ml Ocet kvasný lihový
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
500 g Řeřicha

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 53 kcal
Kilojoule 223kJ
2% Sacharidy 7 g
0% Tuky 0 g
3% Sodík 56 mg
6% Bílkoviny 4 g

Řeřichové čatní postup přípravy receptu:

1

Omytou, drobně nasekanou řeřichu podlijeme a dusíme doměkka, až se všechna voda vyvaří.

2

Jemně nakrájenou cibuli a všechno koření (hřebíček, chilli, zázvor) svaříme v octě.

3

Do větší sklenice vložíme řeřichu, zalijeme horkým lákem a dobře uzavřeme.

4

Čatní necháme 2-3 měsíce uležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept